Descobrir el millor que hi ha en tu, perquè tothom ho  VEJA

Idees, fem més que màrqueting

A Idees, t’oferim un ampli ventall de serveis capaços d’incloure totes les teues necessitats, tant al món real com al digital, en les matèries de màrqueting, comunicació i publicitat a València.

 

Allà on hi ha una empresa d’èxit, alguna vegada algú va prendre una decisió coratjosa

Peter Drucker

Estem convençuts que el primer pas per a poder adoptar decisions amb criteri és investigar el mercat, és a dir, estudiar la seua competència i conéixer al màxim els teus clients potencials, de la manera més encertada i el més gran nivell de segmentació. A partir d’aquesta informació, ens fixem una meta i un camí que haurem de seguir, consensuadament amb tu. Sense importar que el repte siga massa ambiciós o massa concret, allò que importa és definir una estratègia integral i un pla de màrqueting, que contemple la vessant convencional i la digital, adaptada a la mateixa, la qual cosa ens ajudarà a assolir els objectius proposats.

 

Podem esdevindre el teu departament de màrqueting extern i procurar-te noves idees pel teu negoci o projecte. Ara més que mai és el moment d’emprendre nous reptes i conquerir altres mercats internacionals. Si eres un emprenedor o tens una empresa t’ajudem a definir els teus projectes i a captar finançament.

A més, també podem aconsellar-te sobre qüestions estratègiques i donar-te suport dins del màrqueting operatiu. Tenim cura de la imatge que projecta la teua empresa, offline i online, definint el seu estil i creant identitat corporativa homogènia, i aportem dissenys i idees creatives que t’ajudaran a vendre. Pensem, dissenyem i desenvolupem tots els suports promocionals i publicitaris més adients per a assolir els teus objectius; des d’un fullet fins a un espot de televisió, un vídeo corporatiu, catàlegs, infografies, packaging de productes, marxandatge, organizatzió d’esdeveniments, fires i altres tipus d’actuacions promocionals. Tot això, pensant en tot moment, en apropar amb eficàcia els teus productes a un gran nombre de clients.

Finalment, i no per això menys important, t’ajudem a aprofitar les possibilitats que ens brinden les noves tecnologies amb una presència activa a Internet. Afegim a les accions de màrqueting i publicitat clàssiques, coordinadament, tot el potencial del màrqueting digital: pàgines web amb un òptim pocisionament en cercadors, xarxes socials, màrqueting de continguts, publicitat…

 

 Som professionals amb una àmplia experiència en la prestació de serveis integrals de màrqueting, comunicació i publicitat, tant digital com convencional.


A Idees pensem que l’autèntica creativitat i el potencial de generació d’idees es troben en la integració de coneixements procedents de diferents àmbits del saber, així com en l’anàlisi del client i de la seua realitat, des de diferents prismes i visions.Quan cerquem respostes àgils i competitives per als nostres clients, apostem pel treball en xarxa i generem estructures flexibles. Creem equips de talent ad hoc integrats pels professionals més escaients per a cada projecte, sempre en funció de les seues necessitats: dissenyadors, creatius, analistes, economistes, sociòlegs, informàtics, traductors, periodistes, etc.

L'equip d'Idees, el teu equip

 

Alguns dels nostres clients

1/5