top of page

Descobrir el millor que hi ha en tu, perquè tothom ho  VEJA

Idees, fem més que màrqueting

A Idees, t’oferim un ampli ventall de serveis capaços d’incloure totes les teues necessitats, tant al món real com al digital, en les matèries de màrqueting, comunicació i publicitat a València.

Presentación

Allà on hi ha una empresa d’èxit, alguna vegada algú va prendre una decisió coratjosa

Peter Drucker

Estem convençuts que el primer pas per a poder adoptar decisions amb criteri és investigar el mercat, és a dir, estudiar la seua competència i conéixer al màxim els teus clients potencials, de la manera més encertada i el més gran nivell de segmentació. A partir d’aquesta informació, ens fixem una meta i un camí que haurem de seguir, consensuadament amb tu. Sense importar que el repte siga massa ambiciós o massa concret, allò que importa és definir una estratègia integral i un pla de màrqueting, que contemple la vessant convencional i la digital, adaptada a la mateixa, la qual cosa ens ajudarà a assolir els objectius proposats.

¿Qué hacemos?

Podem esdevindre el teu departament de màrqueting extern i procurar-te noves idees pel teu negoci o projecte. Ara més que mai és el moment d’emprendre nous reptes i conquerir altres mercats internacionals. Si eres un emprenedor o tens una empresa t’ajudem a definir els teus projectes i a captar finançament.

A més, també podem aconsellar-te sobre qüestions estratègiques i donar-te suport dins del màrqueting operatiu. Tenim cura de la imatge que projecta la teua empresa, offline i online, definint el seu estil i creant identitat corporativa homogènia, i aportem dissenys i idees creatives que t’ajudaran a vendre. Pensem, dissenyem i desenvolupem tots els suports promocionals i publicitaris més adients per a assolir els teus objectius; des d’un fullet fins a un espot de televisió, un vídeo corporatiu, catàlegs, infografies, packaging de productes, marxandatge, organizatzió d’esdeveniments, fires i altres tipus d’actuacions promocionals. Tot això, pensant en tot moment, en apropar amb eficàcia els teus productes a un gran nombre de clients.

Finalment, i no per això menys important, t’ajudem a aprofitar les possibilitats que ens brinden les noves tecnologies amb una presència activa a Internet. Afegim a les accions de màrqueting i publicitat clàssiques, coordinadament, tot el potencial del màrqueting digital: pàgines web amb un òptim pocisionament en cercadors, xarxes socials, màrqueting de continguts, publicitat…

El equipo

Som professionals amb una àmplia experiència en la prestació de serveis integrals de màrqueting, comunicació i publicitat, tant digital com convencional.


A Idees pensem que l’autèntica creativitat i el potencial de generació d’idees es troben en la integració de coneixements procedents de diferents àmbits del saber, així com en l’anàlisi del client i de la seua realitat, des de diferents prismes i visions.Quan cerquem respostes àgils i competitives per als nostres clients, apostem pel treball en xarxa i generem estructures flexibles. Creem equips de talent ad hoc integrats pels professionals més escaients per a cada projecte, sempre en funció de les seues necessitats: dissenyadors, creatius, analistes, economistes, sociòlegs, informàtics, traductors, periodistes, etc.

L'equip d'Idees, el teu equip

Clientes

Alguns dels nostres clients

bottom of page