top of page

Cal VEURE el que fas bé, com eres, allò que més t'agrada..., per a explicar la teua història

Per comunicar efectivament amb el teu públic, no deus limitar-te a descriure el teu negoci o servei. Si vols connectar amb els teus clients i crear un vincle especial, has d’explicar una història, la teua història, parlant la seua llengua i mirant-los als ulls.
Perquè tots tenim històries interessants a explicar, narrem el teu propi relat, ho compartim, generem conversa i interactuem amb la teua comunitat.

Narrem la teua història.

Idees, la teua empresa de màrqueting de continguts a València.

Fas coses interessants i no saps com explicar-les? Tens una pàgina web o has obert els perfils de les xarxes socials i no saps què dir? Necessites una presentació de la teua empresa o redactar una nota de premsa i segueixes amb la pàgina en blanc? No et preocupes, nosaltres podem ajudar-te.
Dissenyem el teu pla de comunicació off i online, el guió per a explicar la teua història, planifiquem la seqüència d'aparicions, amb posterioritat seleccionem els canals i formats, i finalment generem els continguts i dialoguem amb els usuaris. Tot plegat, desenvolupem totes les eines de comunicació, digitals i convencionals, que necessites per ajudar-te a vendre més.
El màrqueting de continguts és especialment important per a l'èxit de les accions online perquè a Internet el bon contingut es el rei. No serveix de res obrir canals de comunicació digital, si aquests no són dinàmics i estan actius.
I com que una imatge val més que mil paraules, donem forma als missatges amb el tractament audiovisual més adequat.

GABINET DE PREMSA

Notes de premsa
Articles d’opinió
Entrevistes
Dossier de premsa
Presentacions
Butlletins interns
Revistes
Llibres blancs

CONTINGUT DIGITAL

 
Textos per a la pàgina web
Articles per a blog
Xarxes socials
E-mail màrqueting 
Newsletter

FORMATS AUDIOVISUALS

Vídeo
Fotografia
Infografies
Animació
Podcasts
Jocs
Peces artístiques
(música, cinema, etc.)

Parla perquè jo puga veure't amb els ulls de l'ànima

Sócrates

bottom of page