top of page

Ser-hi no és suficient, l’important és que et VEGEN

Al món online, molts romanen a la superfície. Són, però no se’ls pot trobar. Són com una gota en l’oceà.
Internet i les noves tecnologies posseixen un gran potencial per a comunicar-nos i interrelacionar-nos amb els nostres clients. Fer-ho amb èxit exigeix esforç.
Si l’objectiu és que et troben el primer, que et vegen, que tingues visites útils i que aconsegueixes les teues metes comercials, cal submergir-se en l’oceà digital i entrenar-hi tots els dies.

Idees, la teua agència de Màrqueting online a València

A Idees no tracem una línia divisòria entre el màrqueting tradicional i el màrqueting digital, tot compta. Complementem les accions de publicitat clàssiques amb les eines de màrqueting online, generant potents sinergies de comunicació comercial.
Si no ets a la Xarxa, no existeixes i pot ser que parlen de tu.
Has de tindre presència activa online i deus dirigir i planificar els missatges, conéixer el que es diu sobre allò que t’afecta i mantindre un permanent diàleg amb els teus clients, extraient i analitzant la informació facilitada.

DISSENY WEB

Dissenyem el tipus de pàgina web que s’ajusta perfectament a les teues necessitats.
Integrem disseny, taxonomia, usabilitat, la plataforma o programació que més et convé, assessorament jurídic, fiscal, etc., depenent d’allò que necessites.
A més de posseir una excel.lent estètica, els nostres desenvolupaments web són funcionals, operatius i, sobretot, flexibles perquè la pàgina web evolucione amb els objectius comercials de la teua empresa i els últims avanços de la tecnologia.

POSICIONAMENT WEB SEO

El nostre equip treballa, en tot moment, braç a braç amb tu per a definir la semàntica i els mots clau acords amb l’estratègia de màrqueting digital del teu negoci o empresa.
Analitzem el volum i l’origen de visites a la teua pàgina web, així com els conceptes i paraules clau que generen més tràfic cap a pàgines web del teu sector, detectant els punts de millora dels teus continguts.

PUBLICITAT DIGITAL

Definim i planifiquem, fent ús de les eines més actuals, campanyes de publicitat online en cercadors (Google AdWords, Bing Ads o Yahoo! Search Marketing), en la xarxa Display, en portals i en les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, etc.).
Creem anuncis eficaços seguint una selecció de paraules clau i gestionant les licitacions que millor s’ajusten a la teua estratègia comercial.
I si és necessari, segons el teu pla de màrqueting, et situem en Amazon, Google Shopping…, l’objectiu és que et vegen i que vengues.
Te proponemos las acciones más coherentes para optimizar el posicionamiento de tu página web, para que te sitúes entre los primeros resultados de búsqueda que te interesan.

SI AL MÓN FÍSIC TENS CURA DE TOTS ELS DETALLS, AL MÓN ONLINE ELS HAS D’ACARONAR

Visibilitat digital, llegibilitat, la millor ubicació per al teu espai i productes online, atenció al client, coneixement del producte i del client, vocació de servei, tracte exquisit…, i molt més.

bottom of page